Tuesday, May 26, 2009

Pinjam Bunga...

Pinjam bunga? Boleh plak macam tu...malam semalam setelah sampai di AZ selepas balik mengajar, sangat teruja sebab nampak sejambak bunga ros segar, di atas katil kawan sebilikku, Rena. Bakal tunangnya buat 'surprise' untuknya sewaktu di office siang harinya. Akupun ape lagi, berbekalkan kamera henpon Along, aku pula yang berposing beria2, lebih dari tuannya..hehe

Bagiku, kalau dapat hadiah bunga, tandanya orang itu memang sweet, romantik dan boleh bertoleransi. Kali terakhir aku dapat bunga ialah waktu aku convo di UIA, tahun 2006 dulu. Dapat banyak sangat bunga dan bear dan gula2, terima kasih byk2 pada my family dan kawan2. =)
Ini salah satu bunga yang dapat, yang lain dah bawa balik kg..!

So, nak minta bunga gak..pada sapa2 yang berkenaan tu, sila2 la yer..hehe

Sekadar selingan: bunga ros 7 warna, very fancy, but still sweet...

6 comments:

unique1012 said...

ewah2, dia plak yg posing lebih2, hehe. siapa2 yg berkenaan tu baca tak entry ni, kalau tak, paksa dia baca, uhhuhuhu..

Mas said...

huhu...

Faiz Faiza said...

kalo sgn nk bgtau/paksa dia baca, pas kt faiz xpe tuk bgtau heeee...niat murni nk tlg cepatn proses ning!

CT said...

wallah....nak bunga ke?

ada award tuk awak..sila ambil ya...

sarhanah said...

waaaaa...kak rena....

Mas said...

Faizz...hehe, takperla, saje je nk provoke

Kak CT...dpt award lagi, TQ

Noor...jgn jeles ye =p