Thursday, May 21, 2009

Penangan Big Apple Donuts


Selepas lunch Selasa lepas, aku terasa teringin sangat nak makan donut Big Apple. Pada aku, Big Apple ni lebih sedap dan hangat daripada Dunkin Donut. Mungkin kerana donutnya yang betul2 lembut dan perasa2nya yang pelbagai dan sentiasa ada yang terbaru.


Alhamdulillah, anak kepada kawan seopisku kebetulan ada di Mid Valley pada waktu itu, apa lagi, kamipun tanpa berlengah, terus memesan donut2 kegemaran. Sambil2 tu, bolehla belanja kawan2 opis rasa seorang sikit, bak kata pepatah, orang memberi kita merasa, berat sama dipikul, ringan sama dijinjing (ada kaitan ker?)...


Mango Tango

Go Nutz

Merry Cherry

Pink Twister

Kiwi Blitz

Hawai Five o

Chohoholic

White Forest


Nyum2...rasa2nya esok nak makan lagi, tapi lemak tepu banyak pulak,kenala tahan2, sebulan sekali ke, jadilah...So, kalau ada kawan2 yang nak makan Big Apple donut pasni, mas nk pau eh..hehe =)

4 comments:

sarhanah said...

big apple sgt mmmmm...lazat..
lebih kurg cm JCo..masyuk2..
xleh lawan donut kita bersalut gule tuh..huhu

Mas said...

haaa, itu yg asli, sure saper2 takleh lawanpon...

ummunu'man said...

setuju..akak pun dah rasa
tapi soalnya dia taruk ape yek dalam donut tu..dua tiga hari pun masih lembut menggebu?

Mas said...

haha, itu akak kena tyala pekerja2 yg membuatnya, kenyit2 mata cket msti dorg citer,hehe