Wednesday, June 3, 2009

~~Award from Kak Nabilah and K CT~~

Dapat award dari Kak Nabilahand Kak CT - Vespa Blogger Friendship Award , terima kasih banyak2.. =)

Here we go...

1. Letakkan logo award ini di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Kak Nabilah - ex kawan se office di TM, tapi skrg dah berenti sbb ikut husband sambung PhD di Manchester, dah lama tak juma, miss u very much!

Kak CT - kawan se office TM, dia grup Ben10 yg sangat poyo, sbb tu rmai orang tak puas hati..hehe, apepon just for fun yer kak =p.. Go Go Go Fuyyoh Chayok!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri2;

  • Saya orang Muo, Johor..anak ke 7 dari 9 adik beradik, yg plg comel of course =)
  • Sekarang makabah tengah menunaikan umrah, bersama akak dan 2 ank sedara, miss them, moga mereka mendapat umrah mabrurah.
  • Pekerja TM , bhgian Finance
  • Alamak baru ke 3, ape lagi nak citer ni..
  • Saya buat part time as lecturer di Multimedia Kolej, mengajar Diploma Accounting
  • Saya suka dok dengan di rumah sewa sekarang, kami namakan AZ (Anjung Zahrah)
  • Hobi : suka membaca, then membaca dan membaca,hehe
  • Tak suka duduk 1 tempat/ buat the same thing untuk waktu yg lama, suka adventure
  • Dalam usaha mendekatkan diri dengan Pencipta, terasa banyak kekurangan
  • Harap yg membaca ini dapat doakan saya dna kita semua selamat di dunia dan akhirat,Ameen.

4. Anugerahkan award ini kepada Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra

5. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui ‘backlink’ dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.

6. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka..
Kawan2, silalah...
1) Suhana - best fren ever since sekolah rendah
2) Nursarhanah - Student UTP yang suka mengemas =)
3) Kak Ila - akak yang dah tak sabar menunggu kelahiran anak pertama =)
4) Kak Bah - ex AZ (pon tengah menanti hari2 bergelar ibu)
5) Mr Sibas - on the way nak jadi suami, congrate!
6) Abg Nas - Majulah sukan untuk negara!
7) Kak Dijah - ex Az gak, and dah nak bergelar ummi gak..(dapat ramai anak sedara taun ni,hihi)
8) Kak Long - kawan sebilik masa di UIA dulu, miss u 2!
K,lah , itu dahulu...sudi2la kanlah yer...
=)

6 comments:

unique1012 said...

Thanks sbb sudi amik award ye Mas, camna keje?? siapa yg ganti tempat akak tu?? ke structure dah berubah??

Mas said...

Keje ok jer, tp skrg bos on off gak, sbb mak dia stage awal kanser pankreas, so slalu temankn mak dia gi bt treatmt, doakanla ye..fadzil pon xsiht lg, still tak masuk keje lg, dh dkt sbulan..tmpt akak k.fazita ganti, ptutnya dah mula bln lpas lg, tp sbb tmpt dia takde org gnti, so on off gakla..apepon, hidup msti diteruskan..! =)

Mas said...
This comment has been removed by the author.
CT said...

wahhhh sempat hang kenekan teman ye....x kisah la poyo ke tak...sape menang???? BEN10...hahahah kita jumpa di bowling tournament nanti..;P

Mas said...

Ala, lebih 5 mata jer, itu pon sebab nasib baik sikit jer..haha

Khadijah said...

bijak2 mas yek.. tq.. tgkla entri baru akk:)