Monday, November 24, 2008

Keliru..!!??

Mm, banyak benda yang berlaku menyebabkanku terkeliru, betulkah apa yang aku inginkan selama ini? Adakah berbaloi untuk melepaskan sesuatu demi mendapatkan sesuatu yg lain, yang tidak pasti kebahagiaannya, sedang bersama yang ini pon tidak tahu akan lamakah 'bahagia' itu, kalau itu yang dinamakan bahagialah..

Mm, ape yg aku merepek nih?
ntahla...

Biarlah masa yang menentukannya...

Adakah bahagia itu bila bersama dengan orang yang disayangi
atau
bersama dengan orang yang menyayangi kita?

Kalau dapat kedua2 itu pasti lebih bahagia, betulkah?

(^-^)/


Gambar Siti Rahmah aka LCBDY masa berumur kurang setahun (Xde kaitan dgn posting ni pon,haha)

2 comments:

Suhana said...

salam...
"bahagia" ni memang abstrak. susah nak define. kadang-kadang bila spend time dgn parents kita and adik beradik pun kita dah rasa sangat bahagia. bila dah kawin, lagila susah nak kata samada kita ni bahagia ke tak hidup berumahtangga. tu sebab orang tua selalu pesan, kene banyak berdoa pada Allah. sebab tak semestinya orang yang sayang kita tu akan sayang kita selamanya. yela, dugaan Allah.

mas said...

TQ my dear fren..