Tuesday, December 15, 2009

Cuti kena freeze..!!

Huhu, baru dapat email dari Bos tadi, cuti kena Freeze mulai esok (16 Dec 09) til Jumaat, 08 Jan 2010. Kena clearkan all outstanding issues in 2009, so that can start freshly and happily ( ye ke?) in 2010. Tahun baru, azam baru lah lebih kurang camtu. Berkecai harapan nak bermanja2 dengan parent kat kampung hujung tahun 2009 or awal taun 1431H ni...

Tapi tak kira, pas tempoh freeze tu, terus nak apply cuti panjang, qada' cuti yang kena pending ni. Dahlah brought forward 11 hari cuti ke tahun 2010. Takperla, moga2 tahu 2010 / 1431H ini, akan dilalui dengan lebih baik, yakin dan dekat dengan Penciptaku..

Chayok2!!

2 comments:

Nida said...

Takpe... nanti kalau dah melting dari freeze tu, boleh holiday sakan.. :-)

Mas said...

huhu, yerla, pasti ada kesenangan selepas kesusahan...