Wednesday, April 29, 2015

Abdurrahman in the house....

Assalamualaikum, salam Rabu yang indah.

Hari ini nak introduce Abdurrahman, my first son (more to come, insyaAllah).

Lahir di Salam Hospital, Shah Alam pada 8.30 pagi , 10 Ogos 2014.

Sekarang dah 8 bulan. dah mula makan mcm2.. tapi 2 bulan pertama byk makan nestum..huhu.
Minggu ini baru mula makan bubur + carrot + potato. nak cari ikan tenggiri tapi petang2 dah xde stok. kena tunggu hujung minggula baru blh beli bahan2 yang mcm2 lagi..

Bagi gambar dululah...


 Masa birthday saya yang ke 32 - 7 Mac 2015
 Try makan mee tarik di Padang Jawa..sedappp
 baru boleh duduk, gaya budak bijak  
 XOXO..kena buli dgn Ateh dia
 Kena paksa pakai kopiah..untunglah dpt bertahan seminit kat atas kepala dia tu
Duta Qaseh :).. comel sgt ok

Macamana mama boleh stay lama2 kat office kalau ada budak mcm ni yang tengah tunggu mama dia kan... Aman, I miss u already!!


29/4/15 
9.16 am

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)