Thursday, November 20, 2014

2 tahun berlalu ceria.

Assalamualaikum, salam siaran..ada lagi ke org main blog zaman 2014 ni? anyway, 2014 pon dah nak habis, lagi sebulan lebih je.

Alhamdulillah, my last entry was on 2012, bertemu lagi 2 tahun selepas itu.

Alhamdulillah, masih lagi diberi kan nyawa dan peluang oleh Allah untuk meneruskan tugas Khalifah di muka bumi ini. 

Alhamdulillah, tahun 2013, 22 Feb was my wedding day and Alhamdulillah on 8 Aug 2014, i was given a precious gift that makes me a mom (mama).

Alhamdulillah...2 tahun yg penuh erti. Ada banyak cerita hendak dicoretkan, bukan utk menunjuk, tapi utk rujukan kpd diri sendiri, nanti.. Ya, nanti...

Alhamdulillah...syukur itu wajib dgn ucapan dan tindakan.

Ya Allah, jadikanlah kami kunci kepada perkara kebaikan dan masukkan kami dlm kalangan hambaMu yang sentiasa bersyukur. Amin.

Sampai sini dulu..

Assalamualaikum :)


1 comment:

Siti Zarinah said...

Hai Kak Mas,
Yok la kite berblogging walaupun 2015 maybe tak ramai org nk tulis blog pon hik hik hik