Sunday, April 19, 2009

Tolong....

Salam,sumer kawan2 ku, Mas mengalami satu masalah nak tukar template / layout blogspot ni. Dah try carik kat sumer website yg offer free layout, tapi so far sumernya tak berkenan di hati (cerewet gak ye!hehe). So, sapa2 yang ada link best2 atau panduan atau tips berguna, harap2nya bolehla tolong yer..

Your attention is highly appreciated! (Cewah..)


Looking 4ward to hear from u all... TQ

9 comments:

unique1012 said...

mas,
layout sblm ni mcm ok je mas guna tu.. akak pakai background je.. senang & ada instruction skali.. http://www.thecutestblogontheblock.com
tp kalau nak layout juga, kena rajin google or tengok blog org lain ada link kat bawah biasanya pasal layout dia..

mas said...

tak best, yg lama tu dh boring,hehe..nnti mas try yg akak suggestkan tu yer

Muhammad said...

nah mas...
kat sini ada banyak template yg best!

http://btemplates.com/

http://www.blogspottemplate.com/

http://bloggeronline.net/

selamat mencoba!

mas said...

Tq mohd, takkan jemu mencoba!

a.z.i.l.a said...

tibe2 je semangat nk tukat template eh? hehe.. ni link yg akak slalu tgk..

http://btemplates.com/

http://www.blogskins.com/

http://www.eblogtemplates.com/templates/blogger-templates/

gud luck!! ehehe

CT said...

ala masss senang jek laaaa.....

ni ade gi site bess, amik jek template tu..

http://www.ipietoon.com/

mas said...

TQ kak Ila an CT..

mm, CT mana ye ni?

mas said...

Oo, kak Ct..hehe, TQ2, tp takleh bukak pon blog akak, nk url..

CT said...

szuraimah.blogspot.com