Tuesday, February 24, 2009

Kena TAG lagi, TAG GAMBAR pula!

Hehe, hari buka blog, dapat tag GAMBAR dari adik Bee (Bakal doktor dari UKM). So, kenala saya menyahut cabaran itu. Ini arahannya, sangat mudah tapi menarik;


Here's the instruction:

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and describe about it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.
Inilah gambarnya,



Cuba teka gambar ape?inilah tiket flight ke Jeddah dari KLIA transit di Qatar menaiki Qatar Airways semasa saya dan keluarga menunaikan umrah dan ziarah tahun 2008 yang lalu. Gambar ini diambil menggunakan kamera handphone saya yang tak berapa nak canggih, sbb tu kabur jer. Tapi pengalaman yang dikutip berupa hadiah yang tidak ternilai dan boleh ditukar ganti dengan harta dunia seluruhnya. Terima Kasih pada makabah yang banyak berjasa!

Ok, sekarang kena pilih kawan-kawan lain untuk di tag, silakanlah..

1. Faiz Faiza (sebab dia ni hantu gambar, siap ada kamera canggih lagi, =))

2. Arelong Rebutia (seorang motivator ysng tersohor+agak 'comel')

3. Mana ( Kawan baik sejak sekolah rendah)

4. Kak Tipah (kawan se AZ dahulu, mom to be)

5. Muhammad (Volunteer Muslim Aid dan sangat berkaliber)
6. Nor UTP (sebab dia dah lama tak update blog!)
K, selamatlah, pagi2 ini, di kejutkan dengan kenaikan harga saham TM, so kamipon beramai2 pakat nak jual, tapi still pending...TUNGGU...

2 comments:

iNsAn KerDiL said...

salam kak mas...tenkiuk luangkan mase wat tag nie..okeh2 dah bace...em nanti insya allah kitrg nak berprogram di ASDAF...

nor said...

ooo..nor plak yg ditaggednye...

tggu la nor akan sahut cbaran ni k.mas.. bru otaikan =D